Mezoterápia

Mezoterápia

Az orvos kozmetologia területén a tű és tű nélküli mezoterápia hatalmas lépés a bőr mélyebb rétegeibe való hatóanyag bejuttatás érdekében.
A mezoterápiás hatóanyagok steril és koncentrál mono- vagy koktél anyagok, a melyek képesek a bőr mélyében közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez eljutni és ott kifejteni hatásukat.

Tűs mezoterápia: Mezopen kezelés

A mezopen egy mikrotűs rendszer, ahol a szúrások nyomán függőleges csatornák nyílnak és a hatóanyag akadály nélkül szívódik fel. Szervezetünk csodálatos képessége az, hogy ezt a minimális, szúrt sérülést helyrehozza, a gyógyulási folyamat révén 300-400 %-kal fokozza a kollagén rostok termelődését. Ennek következtében a bőr apró ráncai. barázdái kisimulnak, sokkal üdébbé, fiatalosabbá válik. Ezen kívül a megválasztott hatóanyag függvényében számos, egyéb fiziológiás folyamat is beindul.
4 csatornás Dr. Skin
Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia

Vannak bizonyos esetek (érzékenység, félelem), melynek során nem javasolt a tűs kezelés. Ilyenkor választható a tű nélküli mezoterápia.
Amerikai bőrgyógyászok 1970-ben dolgozták ki a módszert, amely során megfelelő hullámhosszúságú és rövid idő alatt kibocsájtott, intenzív elektromos impulzus eredményeként megváltozik a sejt membrán polarizációja.
Apró, sejt közötti csatornák nyílnak meg, mely lehetővé teszi az orvosi tisztaságú hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe, ahol jótékony hatásukat kifejtik. Ily módon hatásosan kezelhető a bőr, amelynek célja lehet méregtelenítés, ránctalanítás, simítás.

Mikrodermabrázio

 Jelenleg a leghatékonyabb, célzott eljárás, amelynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.
A bőr védelmi mechanizmusának köszönhető, hogy nehezen átjárható, hogy a számára szükséges anyagok, vitaminok, hidratáló, tápláló készítmények felszívódását is megakadályozza, a felszínen kiszáradt és elhalt hámsejtsor.
Ennek irányított és kíméletes eltávolítása a bőrcsiszolás, vagy mikrodermabrázio.
 A kezelés segíti a felhasznált kozmetikumok jó felszívódását és felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Ennek eredményeként a bőr egészségesebb, egységesebb, frissebb lesz.
 A kezelés kúra-szerű alkalmazása során a sejtek állandó megújulása következtében csökken a ráncok, hegek mélysége, tehát önmagában is kiváló bőrmegújító kezelés, illetve hatékony a tű nélküli mezoterápia, iontoforézis, ultrahang kezelések eredményeinek fokozásában.
 A mikrodermabráziós kezelés fájdalommentes. A kezelést követően jelentkező enyhe bőrpír rövid időn belül megszűnik.
A bőrcsiszolás legmodernebb formája a gyémántfejes csiszolás. A hámlasztás akkor megy végbe, amikor a gyémántszemcséket tartalmazó fejet az egyenletes, szabályzott vákuum odaszívja a bőrhöz, majd a kezelőfejet az előírt irányokban mozgatva a kozmetikus a gyémántszemcsék segítségével ledörzsöli az elhalt hámréteget. Ezt követően a készülék az elhalt sejteket leszívja a bőr felszínéről. Az eljárás során nincs szükség egészségkárosító, vagy egyéb anyagok használatára, így a kezelés során a páciens tökéletes biztonságban érezheti magát.

Gyémántfejes mikrodermabrázió

Ezen eljárás során először a kozmetikus kiválasztja a bőr vastagságának megfelelő gyémántszemcse méretű csiszolókorongot. 

Majd beállítja a vákuum erősségét, melyet a kezelés közben is bármikor könnyen módosíthat.
Fontos, hogy a készüléknek egyenletes legyen a vákuum ereje, így precízebb és szebb bőrhámlasztást érhetünk el. Ezáltal az eredmény is látványosabb és tartósabb lesz.
A gyémántfejes mikrodermabrázióval érhetjük el a legnagyobb hatékonyságot, minden egyéb kellemetlen mellékhatás nélkül.

gyémántfejes mikrodermabrázió

Milyen problémákra alkalmazható?

• aknes hegek
• laza, petyhüdt bőr
• napkárosodott bőr
• finom ráncok
• érdes bőr
• tág pórusú bőr
• dehidratált bőr 

Milyen esetben nem szabad alkalmazni?

• Nyáron a fokozott UV- sugárzás miatt pigmentfoltok jelenhetnek meg, mivel a kezelés fényérzékenyíti a bőrt.
• Akne, ekcéma, és egyéb gyulladásos, fertőző bőr állapot esetén.
• Lázas és beteg vendégeknél ellen javallt a kezelés.
• Cukorbetegség esetén.
• A bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, például Roacuttan szedésekor. 

Nyitvatartás:

Hétfő: zárva
Kedd: 9-17-ig
Szerda: 10-18-ig
Csütörtök: 10-18-ig
Péntek: zárva
Szombat: zárva

Címünk:

Pécs, Petőfi Sándor utca 55, 7623

Adatkezelés
Blog

Kozmetikai termékekről: